Smiling Stiftere

Vi elsker at rejse ud til alle hjørner af verden, hver gang vores dagligdag tillader os det. Ud til de øde egne, hvor mennesker gennem tiden har medbragt bibler, medicin og glasperler i bagagen, medbringer vi magiske kufferter med elementer fra vores daglige liv i Danmark - guitar, sølvjakker, ballondyr, tryllenumre og skøre vanebrud.
 
Ude på sælsomme steder - uanset om det er blandt gadeludere, “lonesome cowboys” eller drag queens, afprøver vi hvordan verden ser ud med andres briller, og vender “rigere” tilbage til vores liv i Danmark.
 
Vi tillader os at lade være med at planlægge alt til mindste detalje - planlægning er der nok af i hverdagen. Vi lader “skæbfældigheden” råde, hvilket inkluderer at stille vores lille plastichund, Fidel, på landkortet, trække den op, og lade den føre os til dagens eventyr - uanset om vi netop er vågnet på et øde motel i Texas eller i en stråhytte ude i junglen.
 
Alle steder, vi kommer, afprøver om smilet er den korteste vej mellem mennesker. Ikke kun på scenen med vores eksotiske turnéshow, men i lige så høj grad spontant på en tankstation på highway’en eller i en grå bus i Bronx. Verden mangler smil, så hvorfor ikke bryde isen ved at gøre noget uventet, der hvor du er. Indtil nu har alle mennesker mødt os med smil og gæstfrihed - og inspireret os med deres særlige ritualer og deres venskab.
 
Privat har vi været venner i årevis, og nyder at vores ildhu i forening slår gnister omkring os, lige fra det øjeblik vi står i lufthavnen på vej mod næste eventyr til vi vender udmattede tilbage til vores familier.
 
Har du kommentarer, idéer eller andet på hjerte efter at have besøgt vores hjemmeside, så skriv straks til os på keep(snabel-a)smiling.dk - vi glæder os til at høre fra dig.
 
 
Mange hilsner

Jesper Grønkjær & Thomas Lütken 
Stiftere af The Smiling Fairytales Society

The Smiling Fairytale Society