Thomas VovemoD Lütken


Thomas Lütken alias Thomas VovemoD er kendt af mange som manden med hippiebussen, de sjove idébriller og troen på at alt kan lade sig gøre, hvis man blot “gør sig fri af sine vaners tyranni”.
 
Thomas er kreativ vanebryder, -problemløser og -oplevelsesmager – og medstifter og smilende eventyrer i The Smiling Fairytales Society.
 
Rødderne rækker bredt som opfinder, markedsføringsrådgiver, tekstforfatter, event maker, performer og koncept- og organisationsudvikler. Efter 9 år i reklamebranchen, heraf 5 år som Kvalitets- og Konceptdirektør + medbygger af et internationalt reklamebureau, som idag har 400 ansatte, besluttede Thomas i 2004 at gå solo med innovationsvirksomheden VovemoD.
 
VovemoD’s mission
Missionen med VovemoD var og er at inspirere virksomheder og medarbejdere til at sprænge rammerne for deres måde at håndtere udfordringer og problemer i dagligdagen. Thomas mener at vores indre vanetyranner hver eneste dag sluger massevis af værdi og energi, som let kan resultere i at vi ikke får gennemført det, vi virkelig gerne vil.
 
Den fritænkende sparringspartner
Hurtigt har Thomas VovemoD’s utraditionelle og entusiastiske stil ført til tætte samarbejder med en række chefer og direktører fra især marketing-, udviklings- og HR-området, bl.a. hos kendte organisationer som Tryg Forsikring, Stofa, Grundfos og The Coca-Cola Company. Alle bruger de Thomas VovemoD som en fritænkende sparringspartner og struktureret konceptudvikler under strategisk udvikling af produkter, branding, trivsel og arbejdsprocesser. Thomas arbejder i særlig grad med kreativ udvikling af virksomhedernes medarbejdere, da han har erfaret at selv de dygtigste folk har et uudnyttet potentiale for i højere grad at skabe KLARE ØNSKER, VILDE IDÉER, SKARPE PLANER og DEDIKEREDE HANDLINGER I hverdagen.
 
Sin egen medicin

Thomas VovemoD lægger stor vægt altid selv tage sin egen medicin, og sætter derfor god tid af i VovemoD-kalenderen til inspirationsindsamling på verdens mest kreative festival, Burning Man, i Nevada ørkenen, særegne sociale eksperimenter i samarbejde med danske festivaller, usædvanlige innovationeksperimenter med virksomhedsledere – og ikke mindst gratis smilespredning i store dele af verden med ‘The Smiling Fairytales Society’.

 

The Smiling Fairytale Society